Pardubice vinna från Vítkovice? Efter uteslutningen var det en djup defensiv

Hon tittar på henne snyggt. Även om det är nödvändigt att ta den aktuella ligatabellen Fortuna National Reserve (spelad är bara en sjättedel av konkurrens), kvarstår det faktum att:

först Pardubice är det ett utmärkt femte plats med nio poäng,

andra Opava förlorade ledningen bara två;

3: e . tredje rivaler från Hradec Kralove, på våren Premier League deltagare, bara en

Den nuvarande status Východočechů hjälpte mycket att vinna 1: 0 i mellan omgången på onsdag i Ostrava Vitkovice över. Det bör noteras att denna seger hade Pardubice försvarar med näbbar och klor tills inställningen; med 56 minuter eftersom spela utan framåt Petráň uteslutna (från mittlinjen slog motståndare armbåge) och 92 ställts inför pokutovému sparka beställas per spel hand.Vitkovice Mrazek dock syftar till att lindra hela Pardubice expedition vid vänsterstolpen

“För att få på den tiden ett mål från straffpunkten vid 1: 1 skulle vara en enorm skam”. Han berättade klubbens hemsida målvakt Milan Knobloch, som tack MRÁZKOVÁ misslyckande ustrážil andra året noll.

utveckling av den första pětačtyřicetiminutovky ännu inga indikationer drama. Gäster kontrollerade spelet och tack vare ett mål från Ladra 21″I början av säsongen var Vítkovice bara några centra och vi skapade tre anständiga chanser, vilket gjorde dem minsta”, säger Knobloch. “Tom Ladra en svår situation effektiviserat bollen in i mål med huvudet nästan till galgen”, beskrivs.

Pardubice hade planerat rival att komma fram, men straffet för Petráň alla stod på huvudet.

“Red kortet har komplicerat oss självklart. Då var det en djup defensiv.Vi hade två bra brejkové situation, vi fortfarande behöver använda den, men i den sista halvtimmen vi fokuserat på försvar och provat det i tio klara “, säger Knobloch.

Med all knepig situation, men med hans lagkamrater rådde. “Det var obekväma centra, men om du rozchytá och för all framtid, det är inga problem med dem för att hjälpa till att försvara”, sa målvakten.