Utan Satorans fungerade det inte. Tjeckerna tar ett hundra från Lettland

Tjeckerna tog inte början på matchen och tog inte bort manko. Förberedelser och avslutades med en balans mellan två segrar från nio matcher mot Ungern och Finland, med vilken spelat en inofficiell match bakom stängda dörrar.

“Om det var balanserad och vi skulle andas lite bättre. Ändå är det bara en förberedelse och vi försöker olika kombinationer både i attack och försvar. Dessutom saknade vi Tomas. Det kan ha påverkat oss lite. Men om vi förlorade en poäng eller så mycket spelar det ingen roll. Jag har fortfarande att titta på vad vi gjorde fel och försöka lära av det “, säger Patrik Auda pivot.

För tjeckerna var fjärde kampen Lettland under de senaste fyra åren. Vid den sista EM med honom från början de förlorade 65:72, men sedan vann en duell för sjunde plats 97:70.Förra året, under den olympiska kvalifikationen, gav de sig till 59:71. Men det var tränaren Ronen Ginzburg finns både tjeckiska stjärnan Jan Vesely och Satoranského.

Den här gången Vesely representerar inte en Satoranský var tvungen att stanna i Prag på grund av mindre skador.

Även i Lettland för duellen saknade en stjärna i NBA Kristaps Porzingise, men han ville inte tänka för mycket. Tjecker utan snabb point guard Washington, där rapporten representerades av kapten Jiri Welsch, hooking hemmamatch under fyra minuter och kunde inte ens peka. Inhemska aktörer utnyttjade till linjen 12 0.

Sedan gästerna, men fångas, särskilt Patrik Auda Vojtěch HRUBAN och bosatte spelet, men samlade underskott de inte kunde radera. Särskilt på grund av det defensiva försvaret.Letterna har sökt lediga förvandlades till en missil med en mycket god framgång på 58 procent.

“letter gick idag, en hel del skytte, speciellt på avstånd. Det var en orsak. Men visst måste vi försvara arbeta, titta på video på hela spelet för att ta reda på var de misstag, och fortfarande försöker korrigera än något vi kan “, säger Auda.

I början av den andra halvan slog letterna fyra i rad, hoppade till tjugo poäng och tjeckerna kunde inte längre svara. Ginzburg Tränaren sedan en sista chans att kämpa för nominering av spelarna bänken, den första minuten och spelade representant och Simon Puršl. Letter utnyttjade för att ytterligare öka poängen upp till 34 poäng.

“Det är bra att vi försökte en stor hall.Hittills har ingen av våra vänner spelat på en sådan arena och med så många åskådare. Vi försökte vänta på Rumänien att vänta på oss och vi kommer att vara redo för det. I det avseendet, prova det super, “tillade Auda.