Batshuayis stil var idealisk för Borussia

Batshuayis stil var idealisk för Borussia, där i många år strålen Pierre-Emerik Obamaimeang lysde upp och före honom vidarebefordrade Robert Lewandowski. Detta system är idealiskt för Misha.

Han flyttar till djupet i början av attacken för en numerisk fördel i mitten, i mitten av fasen hamnar han på offlinjen och förbereder sig för sprinten i straffområdet. Fett i “Chelsea” gör det bara när bollen med Cesar Aspilicueta, i andra fall, flyttar fransmannen tillbaka för att ta bollen och gå vidare och inte slutföra attacken. Avslutar det som regel framför insider.

Här är två sådana fall:

– Atalanta tog en numerisk fördel i mitten på grund av 3-5-2-ordningen. Misha erbjöd sig regelbundet till försvararna som adressat.

Batshuyi är tillbaka i affärer. Nu stoppar det inte Photo: IBTimes, Yahoo Sports

– Dortmund länge kunde inte flytta bollen i mitten på grund av mottagarna blockerade av “Köln”, så Misha sjönk ner och erbjöd sig.

Batshuyi är tillbaka i affärer. Nu stoppar det inte Photo: IBTimes, Yahoo Sports

Batshuyi, som regel, är på linjen ensam, mittfältet “Borussia” överbelastar centret och provocerar skydd på en hög plats. Sedan belgiska har mer utrymme framåt och som en följd har det fler chanser att springa iväg och utrota motståndare. Obs! De flesta av hans mål görs också från en-till-en-utgångar, och hans huvudassistent är samma sprinter Andre Schurrle. Mittfältet, “Chelsea” överbelastar också försvaret, men inser det ögonblick som spelaren lämnas ensam. Dessutom är anfallaren i regel den mest betrodda, det vill säga han har varken utrymme eller hastighet, förutom speciella fall.