Buchta spolade Pilsen i slutet. Den parkerade bussen tar ingenting

Han lade sedan till ett straff på 2: 0 i sin setup. Sigma Efter fem omgångar näst sista fortfarande väntar på en första seger sedan återvänder till ligan.

På söndagen hade de en värdefull punkt nära tidsmässigt. Men samtidigt en mil till en feg gest. För skapat ett spel bara två utbrytningar – första gången han hade gjort kapitalt långsam Halenár vid andra Navratil centrum ser kor på en liten lime Stephen, innan som fick sparade Limberský Plzeň kapten.

Defensiv taktik kom ut ur honom. Plzeň hade tryck, men goalscoring chanser hon skapade efter en timmes spel. Men tre gånger på fyra minuter var Sigmas mål bra. Denna “tårta” kunde inte ha tvättat pluimarna under lång tid.Jägarna var tvungna att känna sig som Cimrman-teatern i Nordpolen Conquest: de var helt över kontroll över bollen. Anfallarna behövde det inte (kanske överraskande hade Kalvoda hemma, Vasicek och Chorus), men de fyllde alla ärligt rummen och Pilsen visste inte vart man skulle åka via “bussen”. När de redundanta spelarna såg det framför elva tusen åskådare i slutet, blev de räddade. “Jag trodde att vi måste ge målet att det inte längre är normalt för oss att misslyckas i ligan. Jag tittade på offshore gränsen när han lade Kova under honom. Jag tror inte att offsiden var “, sa Ďuriš. Efter sin krasch höll Coach Assistant Horváth inte och körde sig i en boll av firandet av Pilsen. Och han gav genast råd om hur man ska hantera slutet.Förhoppningen om det sista angreppet tog gästerna i den plumpa utslagningen av Plšek efter två gula för förseningar och tal. Efter den fula Veprek på Rajtoral blev han säkert in i inställningen för Ďuriš straff. “Vi ville göra ett bra resultat och det fungerade bra under 85: e minuten. Då kom det icke-koncentrationen i tre minuter – och vi lämnade tomma. Men hemmet var bättre och resultatet var värt det, säger Bucht.

“Vi har varit i statslös stat så länge, så vi är ledsna.Pilsen är emellertid stark mančaft, “böjt till Kalvoda

Vysvědčení Olomouc Team

De andra alternerande spelare och Moulis Huset spelade inte nödvändiga 20 minuter för betyg.