CSKA gjorde på Roman Eremenko

CSKA gjorde på Roman Eremenko – inga skulder. Han behöver “Spartacus”

Romerska Gerasimov – om återkomsten av en stor spelare i professionell fotboll.

“Jag vill verkligen leda CSKA att gå ut ur skuggorna och försäkra allmänheten genom att säga sanningen. Även om det fortfarande inte lugnar, kommer det att fortsätta att koka under lång tid. Men rättvisan måste segra, “- censured Alexei Eremenko efter” Spartacus “undertecknade och officiellt introducerade sin son Roman.

Hela sanningen om denna överföring in i minsta detalj, du nu vet inte – eller “Spartacus” (längden på kontraktet och lönen för spelare), eller från CSKA (varför inte tillbaka den tidigare “armén män”). Men att tänka på det är användbart. Låt oss komma igång.

CSKA gjorde på Roman Eremenko – inga skulder. Han behöver “Spartacus”
Foto: Spartak, RPL

Mellan CSKA Moskva och den diskvalificerade tvåårige mittfältaren var det varken verbala eller skriftliga avtal om obligatorisk återgång till “armélaget”. Det fanns ingen skuld – Romerska sitter inte på kontantersunderhållet av CSKA. Kontraktet bröts länge med ömsesidigt samtycke – utan några extra betalningar till den arbetslösa idrottsman som begått dumhet. Det är ingen mening att prata om hedersplikten. Jag erkänner att klubbledarna kontaktade fotbollsspelaren eller hans agent direkt för att diskutera samarbetet, men kom till slut till slutsatsen: det är inte nödvändigt, eftersom det inte finns någon fördel för båda sidorna. De monetära termerna, det sannolika avtalets period, Viktor Goncharenko, det nya laget som bildar det nya laget, är viktiga.

Tro mig, så att du vet det och utan onödiga påminnelser: Evgeny Giner aldrig sakna henne, särskilt när det gäller till fienden i klubben, spelaren påstås avlyssnade från bittra rivaler. Omedelbart skulle det finnas ett reaktivt ljud, men nu valde de inflytelserika företrädarna för CSKA taktik av mystisk tystnad. Så det är mer bekvämt – och låt folk tro att det var en affär att återvända, men nu finns det bara en droppe förolämpning. Men bitterhet är som om du har vägrat att köpa häftiga sneakers (samling 2016 / det finns andra / inga extra pengar), och nästa dag den hatade granne går i samma skor.