Den brasilianska försvararen flyttade till Real Madrid

Ingen tyckte om den här historien – förutom kanske en anställd på hotellet, som påstods fått generösa tips från italienska. Ja, och angriparen själv har något att komma ihåg: “I Madrid hade jag en vän – servitören på hotellet. Han tog alltid mig tre eller fyra kakor efter sex. Han tog med sig rullar, jag tog en kvinna till honom och vi bytte ut: han tog tjejen och jag bakade. Sex och mat är den perfekta natten. ”

Danilo (31,5 miljoner euro, 2015)

10 spelare som beklagade sitt drag till Real Madrid

Den brasilianska försvararen flyttade till Real Madrid från Porto 2015, men kunde bara ändra Dani Carvajal när han blev skadad.
Han var inte dålig, men han tyckte inte om hur varje misstag var grundad av lokalpressen. Men han saknar fortfarande den spanska huvudstaden: “Två fantastiska år med viktiga segrar och trevliga människor. Men vi måste gå för att förändras. ” År 2017 flyttade Danilo till Manchester City, där han oftast tittar på leken av Kyle Walker och Benjamin Mendi.

DIDI (1959)

Didi var ägare till guldet i VM, och hans ankomst till Real år 1959 väntades. I Brasilien var han ledande och klok mittfältare. Men i “Real” fanns en alfabetiker som heter Alfredo di Stefano, som inte tyckte om att den nya lagkamraten kallades “det bästa i världen”. Ferenc Puskas och Raymond Kopa sökte också den här titeln, och det kostade brasilianen att snubbla, eftersom han skickades till Valencia utan några speciella ånger, och sedan till Botafogo.

Didi själv hatade lokalfotboll: “Den mänskliga intellekten och den kritiska tänkande förmågan skiljer oss från djur. Vad är användningen av en fotbollsspelare som bara bygger på fysisk styrka i allt? “Frågade han.

Han kunde dock fortfarande hämnas genom att vinna VM 1962. Di Stefano själv spelade aldrig i finalen: Argentina deltog inte i ritningarna 1954 och 1958 och 62 hade han fått spansk medborgarskap. Han hjälpte rykten Rohe kvalificerar, men blev skadad i processen.