Fotbollsverdenen i förväg lade fram Mourinhos anklagelse

Fotbollsverdenen i förväg lade fram Mourinhos anklagelse och dömde honom till en skamlig uppsägning ett par månader efter säsongens början. Rykte “United” dyster coach arbetade mot honom: det såg orsaken till misslyckandet i klubben, och förberett för den berömda tredje säsongen som om det är ett misslyckande för Moura karmiska nödvändighet.

Men huvudproblemet med “Manchester” är inte i Mourinho – det blev uppenbart när överföringsfönstret stängdes. Tränaren förberedde inte marken för ett tidigt skamligt tillflyktsort, men försökte ropa till ledarskapet. Han berättade direkt att listan över nykomlingar som han skulle vilja se på klubben har länge varit i händerna på verkställande direktören Ed Woodward.

Det fanns inga drag – United var kvar med en nykomling, vilket kan vara ett potentiellt boost för starten, brasilianska Fred. På generösa asfalterade amerikaner böter var Mourinho kunna köpa den begåvade junior Diogo Dalota som knappast spelar en stor roll i hans debutsäsong.

Guide inte uppdatera någon flank, som spelar en 33-årig ung och Valencia (förvärv Dalota – investeringar för framtiden) eller den högra kanten av attacken, som ända sedan Van Gala hängande olycklig och långsam Mata. Förra året kunde Woodward inte hålla med Inter om inköp av Ivan Perisic, och United var kvar med ett hål i den viktigaste positionen.

En annan huvudvärk för laget har länge varit försvarscentrumet – i denna position i “MU” visas antingen begåvade, men oerfarna eller erfarna, men genomsnittliga spelare. Mourinho sedan början av sommaren drömmer om en elegant försvarare och mödrar, bredvid som kommer att avslöja Bailly och Lindelof, som kommer att släppa Rojo och sitta i ett lager Smalling.