Hitchhiker: Jag ville inte gå till en klubb där jag ska vara tre månader utan lönecheck

Innan vi går in i den första ligan och vänta på betalning, utan det i andra, där han försäkrade. När sommaren med fotboll försvarare Alois Hyčka inte förlänga kontraktet i Brno, försöker hitta en annan engagemang på högsta tävlingen. Men så småningom plötsligt dök han tillbaka i Usti från Brno avgick för tre år sedan.

“med chefen vi behandlat och tillförseln av den första ligan, men du har vänner som måste ha varit i dessa klubbar, frågar . Och när han får reda på att det killar ser två eller tre månader betala, så han vill sådant ingrepp. Det är inte heller bra att vänta på pengarna och har det i huvudet, som du sedan att fotboll så trött.Jag vill inte vara specifik, det var bara några klubbar, säger Hynek, 25-årig, som har kommit överens med Osti på halvårsbesök, och på söndagen slog han därmed i Varnsdorf (2: 2). I augusti tränade jag med O’Clock och han trodde att om ingenting gick fel skulle jag stanna. Utlänningarna gjorde det inte, så jag pratade med Osti. Särskilt att spela. Och vi ska se vad som kommer att hända på vintern. “I Brno har Hecka varit bra på länge. Han tog inte mycket makt till de senaste sex månaderna. “Och ledarskapet bestämde sig för att inte förlänga mitt kontrakt, så jag var tvungen att respektera det. Jag har inte varit i det sista halvåret, vilket har orsakat att jag inte kom till den första ligan där jag ville. Jag var inte så i mina ögon.Så jag måste se, spela och prova igen på vintern. ”

Fördraget har gått ut i Hynek, endast i Ústí för hosting. “Mitt bord pris är inte heller det lägsta. Mynningen av mig ville inte betala en övergångssumma, hosting var mer ekonomiskt “, säger spelaren, som i den högsta tävlingen odkopal ännu 74 matcher och gjorde 2 mål på söndag i Varnsdorf.

hoppade på mynningen till sista minuten, men anser att hans ställning kommer att förbättras. “Det var bara på fredagen att vi kom överens med ugglan, det var ett tag. Man kan förstå att jag inte spela från början. “Och vi kan förvänta oss bortskämda av tyska Petra får en chans. “Han kommer att ta med sitt lag.Han är en spelare med ett stort hjärta och en stor kämpe, “lovar assistent tränare som tillbringade 2010 och 2012 säsongen i Usti; Men efter att klubben var undermålig Stadium antagen till högsta konkurrens och bortskämd gick till Brno.

I år Ústí och har höga ambitioner. “Men vi har ett bra lag och jag tror inte att vi borde spela bordets undersida. Jag tror att vi kommer vara i mitten eller kämpa för högre rungs. “