Italienaren behöver ett framåtriktat landmärke

Faktum är att orsakerna till att Batshuaya saknas i startlinjen är rent spelbar. På stil attackera Conte sade entusiastiskt när “Chelsea” var intresserad av Andy Carroll och Peter Crouch, och de sista föreställningar av de två klubbarna har visat teorin.

Italienaren behöver ett framåtriktat landmärke, så att han frågade lagets riktning under attacken. Titta på spelet Olivier Giroud mot “Hull” och “West Brom” – i attacken spelar laget alltid från honom. Han kastar fram och som redan knackar tillbaka eller kastar bakom rivaler, också spelat i väggen genom det eller Morata, på grund av detta Azar behärskar häl pass. Därför deltog han i “träning” med “Hall” i var och en av de fyra målen. Samma problem löstes av Alvaro Morata, så han använde ständigt sitt huvud på grund av de häftiga hastigheterna.

Batshuyi kunde inte spela ett landmärke, så i en positiv attack, “Chelsea” visste ofta inte vad han skulle göra. Han använde sina styrkor – han gjorde mycket av en-på-en-utflykter eller slutade, men för Senator Contet är målen för anfallaren sekundär. För det första är denna position stöd för hans system.

Så här fungerar Giroux under Chelsea-attacken:

Batshuyi är tillbaka i affärer. Nu stoppar det inte Photo: IBTimes, Yahoo Sports

Och här är Batshuayi under attacken av “Borussia”:

Batshuyi är tillbaka i affärer. Nu stoppar det inte Photo: IBTimes, Yahoo Sports

Vad är skillnaden? Det faktum att fransmannen öppnar för nästa pass och belgiska för att slutföra attacken.