Lagligen är allt rent, men i form av moral

Lagligen är allt rent, men i form av moral … Besluta själv. 31, en mycket delikat situation, en lång tid utan arbete, är det nödvändigt att mata familjen och sträva efter att nå den tidigare spelnivåen. En roman är inte en “häst”. Först han legosoldat fotbollsspelare och fri från förpliktelser gentemot gamla klubb agent, som snarast behövs match praktiken där det beredd att ge, och arbetsförhållandena och organiserad klubb och spelare och tränare samtidigt att stärka den erhållna kompositionen. Eremenkos roman är viktigare än Spartacus.

Minns du den kraftfulla frasen Ivelin Popov när han var i före förra säsongen sändes på som ett substitut mot “Ural”: “Ständigt, f *** ing, andra är fel, och jag ändrar” bulgariska ofta och öppet uttryckt sitt missnöje med sin position i röd- vitt lag, även om chansen att bevisa sig i mittfältaren var tillräckligt. Det är känt att förhållandet mellan spelaren och Carrera ansträngd under en längre tid, då det var ett hyresavtal som avses i “Ruby”, tvingas återvända till Moskva för att söka efter en ny klubb, köpa ut kontraktet Ivelina. Han tar fortfarande speltiden i Spartak, men sommaren TO är fortfarande öppen. Jag skriver inte alls om att Popov måste drivas bråttom: Som en fotbollsspelare i rotation är han ibland användbar, bara han skulle vilja spela mer, men i Moskva är det orealistiskt.

CSKA gjorde på Roman Eremenko – inga skulder. Han behöver “Spartacus” Foto: Spartacus, RPL

Sofyan Hanni. Mannen är ett mysterium. Om spröd Jeannot länge allt är klart (dålig tid att släppa taget), då allt är mycket algerisk grumligt: ​​Till skillnad från Ananidze, Hanni ganska bra, men ännu inte tillbringade för “Spartacus” ingen fullständig match. Han vilar antingen i reserven, eller i matchens gång leder man till någon på fältet. Vem och för vilken vinter gjorde en man från Anderlecht, så att Hanni på bänken håller fast vid den unika Pedro Rocher? Sergei Rodionov glödde med ett uppriktigt leende när “Spartacus” meddelade överföringen av Hanni. Och nu ser vi det sura, likgiltiga uttrycket av generaldirektören för rött och vitt på bilden med en glad Massimo och Roman Eremenko.