Men framgång följs

Men under en lång tid jag behövde inte att glädjas: att ha arbetat i “Feyenoord” och “Utrecht”, Adams återvände hem, där han erbjöds rollen som assistent till Harry Redknapp i “Portsmouth”. Utnämningen överraskade knappast någon: Adams själv uttryckte redan sin respekt för tränaren: “Jag älskar hans personlighet. Han verkar mig vara ärlig, och det här är viktigt för de människor jag jobbar med. ”

Det var den bästa tiden i hans karriär postkanonirskoy: beväpnad med en mängd Alexander Gaydamak “Portsmouth” klättrade upp till toppen av tabellen för säsongen 2006/07. Ett år senare upprepades framgången, och förutom det blev FA Cup-vunna vid Cardiff 1-0 tagen.

Men framgång följs av bakslag: efter att ha vunnit Portsmouth gick Redknapp till Tottenham, som lämnade Juande Ramos. Adams fick också en kampanj och en utmaning: att inte skämma UEFA-cupen. Och vid första allt gick bra, en av de viktigaste spel i klubbens historia mot “Milan” började med två mål, men i den andra halvan, de kombinerade talanger Andrea Pirlo, Kaka, Andriy Shevchenko och Ronaldinho var “Pompey” alltför hård.

Törst efter att spela i Europa var stark, men Portsmouth kunde inte motsätta sig grandeernas stjärnor. Flera turneringar och explosiv atmosfär i omklädningsrummet ankaret släpas till botten klubb, och Adams började igen lugn väg till nedflyttning zonen. Med varje nytt bakslag ökade spänningen, och efter nederlaget 4: 1 från West Ham på Boxing Day bröt tålamod fortfarande.

“Jag insåg att jag inte skulle hitta någon respekt här, så jag bestämde mig för att uttrycka allt jag tycker om dem. Jag grät: “Du är en skamlig skam! Halva av dig försöker inte ens spela, det är bara en oacceptabel försumlighet. ” Jermain Defoe tyckte inte särskilt om mig. Jag såg honom rakt i ögat och sa: “Om ingen av er vill vara en del av klubben som jag bygger, så kan du gå till x. Kom imorgon och vi hittar dig en ny klubb. ”