Men han själv är en utmärkt assistent

Men han själv är en utmärkt assistent. Det är för detta att han uppskattas av Mourinho, som alltid bara positivt kommenterar Romel och gör honom till den ovillkorliga spelaren på basen.

Lukaku är bra nog för Manchester United. Framåtförtjänt foto: MUFC

Stor Rom är snygg. Från honom väntar på hatt-trick i varje match och bombar när han inte gör det. Men hans bidrag till spelet är ofta ännu viktigare, men mindre märkbart. Medan de entusiastiska inläggens hjältar fortsätter att vara Kane och Salah, kommer Lukaku att fortsätta att betraktas som ett mål som går förlorat i straffområdet.

Faktum är att han är ett mål som har lärt sig att lämna det.

Misha Michy Batshuayi blev till slut en stjärna inte bara på Twitter – från tidpunkten för övergången i Dortmund “Borussia”, har han deltagit i sex av de nio huvuden i klubben (fem mål och en scoring pass i tre matcher).

Nu huvudtränare Peter Steger svartabörshajar fotboll, vd Hans-Joachim Hans-Joachim Watzke beklagar att anfallaren inte kan lösa det, och själv Misha glad att äntligen speltid och möjlighet att göra mål. Om Chelsea, han påminner om förvirring: “Det var svårt för mig, jag hade inte tillräckligt med självförtroende. Jag satt i reserven, då gick jag ut och gjorde, men återvände fortfarande till bänken. ”

Antonio Conte inställning till det först verkade partisk, och det fanns skäl han bad för en annan anfallare varje transferfönstret, och när huvud anfallaren inte spela i sin position flyttade Eden Hazard som en “falsk nio”. Dessutom har denna säsong den italienska älskar den gula pressen, så att en av de versioner av motsvarande ansiktsdrag berättelser från tvivelaktiga källor – Coach partisk till den belgiska, eftersom han var mot dess köp (förvärv av anfallare av “Marseille” – fritt sportdira Initiative Club Michael Emenalo) .