När Kaka flyttade till Real Madrid 2009

Woodgate var så bra att han vid 19 års ålder var uppkallad i leksaken för den vuxna England-laget. I Leeds konfronterade han framgångsrikt Rio Ferdinand och Lucas Radebe, och i Newcastle var han ledare. Efter att ha sett sin prestation i Champions League, signerade “Real” en engelsman i ett par med sin landsmanna Owen. Men Woodgate ofta
Skadad, och bara nio gånger kvar i basen för alla tre år. I september 2005 kom han först in i fältet mot friidrott, men då gjorde han ett mål och tog bort. År 2007 kallade läsare av tidningen Marca det värsta köpet av seklet. Till slut gick Woodgate till Middlesbrough för 7 miljoner pund.

KAKA (67 miljoner euro, 2009)

10 spelare som beklagade sitt drag till Real Madrid

När Kaka flyttade till Real Madrid 2009 var det en rekordöverföring. Han var 27 – toppen av formuläret. Prestationer inkluderar Champions League, Golden Ball och Årets spelare. Men han led också av täta skador som hindrade honom från att avslöja ännu mer. År 2010 flög han ut i åtta månader. Ankomsten av Mezut Ozil var inte heller till hans fördel. Kaka var stjärnan och legenden om Milano, men bara en annan “galaktisk” av Real Madrid. Han kände inte att han var älskad här och kunde inte övertyga Mourinho att han var redo att spela. År 2013 återvände han till Milano med en mästertrofé och 29 mål för 120 matcher i tillgångar.

Agne Simonsson (1960)

10 spelare som beklagade sitt drag till Real Madrid

Den svenska anfallaren Agne Simonsson var stjärnan i världscupen 1958 och en annan rival Di Stefano, som han “åt”. Den 23-årige fotbollsspelaren skulle spela på spetsen, och den åldrande argentinska var strax under honom. Men Blonde Arrow fortsatte att tro på sin oumbärlighet, och konkurrenterna var värdelösa. Till följd av detta flyttade han ständigt upp och störde Simonsson. Svensken spelade för Real Madrid tre gånger, gick till Real Sociedad, och återvände sedan till Swedish Ergrute.