Naturligtvis är signeringen av den tidigare ledaren av CSKA

Naturligtvis är signeringen av den tidigare ledaren av CSKA framgången för den vänliga Trabukki-Carrera tandem. Eremenko i topp och före diskvalificering var bland de bästa kreativa mittfältare i Rysslands Premier League. Och i “Spartacus” var en sådan spelmaker inte och är inte sedan Alex Meschini-tiderna. Även om romer i optimal form – det här är trycket och universalismen, och den ursprungliga tekniken, som inte ens var en brasiliansk, älskad fläkt av rött och vitt. Eremenko har allt för att bli sitt eget lag Massimo Carrera.

Han kommer att förbättra sig och återvända till fältet brantare än tidigare. Fools ropar att “Spartacus” tog en drogmissbrukare. Hardcore tricks i vår tid spelar inte fotboll, men liknande brott begås fortfarande av många rika idrottare från dem som talang och öde helt enkelt inte får utföra i Champions League där det finns ett strikt förfarande för dopingkontroll. Förlorade och inte de smartaste spelarna sprider ibland sinnets renhet – det är viktigt att sluta i tid och glömma för alltid om muck. Nu för att diskutera och analysera är det nödvändigt att inte romerska misstag från det förflutna, men hans spel inom en snar framtid.

I januari förlängde Manchester United kontraktet med Mourinho fram till 2020 – klubben gjorde det klart att nästa säsong kommer portugisiska att börja på Old Trafford, oavsett resultat. Sedan dess har mer än sex månader gått – Jose kommer verkligen att föra United till det första spelet i säsongen, men övrigt höll tränaren och laget i luften.

Problemet med “Man United” är inte i Mourinho. Bossar inramade tränaren för pengarnas skull. Foto: MUFC

Under pre-season turneringen pratade Mourinho mycket med pressen: om stjärnorna som saknar efter VM, om kompositionens nivå som han förbereder sig för mästerskapet och situationen på överföringsmarknaden. Journalister och fans tolkade Josés pratsamhet snabbt: han förstod att inget skulle komma ut, ställa scenen för ett högt misslyckande och reträtt, klagar nu och sedan är motiverat.