Om vi ​​spelar så här kommer målen komma, så lugn Klusáček tränare

Nej, fotboll har verkligen ingen logik. Sparta Praha och Jablonec, mot vilken Jihlava vinst princip väntat punkter som med Zlín, Slavia Prag och nu Slovácko, med som strider punkter nödvändighet, Highlands förlora.

Vad är förlusterna möjligt? Helt enkelt. Inget behov eller detaljerad analys. Bara inte skjuta mål – som mot Slovácko. Eller desperat orolig på fältet I Zlín och Slavia Prague

Vad är det giltigt att Jihlava lördag eftermiddag skapas mot Slovácko goalscoring tillfälle när i sina slutskedet misslyckades

Låt oss komma ihåg några ögonblick. 5:e minut -. Fulnek riktar en boll på mittfältet och en jord sköt lite passerar högra stolpen

25:eminut – Den reflekterade ballongen slutar på huvudet av Batioji, men den lilla kalkänden saknar betoning.

31. minut – 100% chans! Mišůn leder bollen till vänster, centrerar exakt på Dvorak, men han kastar bort före Hecka. Vid detta tillfälle, sluta.

Situationen har lösts helt fel. Attacken kunde enkelt hantera bollen, som omedelbart hände till honom: “Jag sa det omedelbart. Tyvärr bestämde jag mig för att sluta just nu – och jag bestämde mig fel. ”

Det var ett 0-0 ögonblick, vilket kunde ha gjort spelet ganska annorlunda. Den sorgliga Pavel Dvořák insåg det och letade inte efter ursäkter: “Om jag gjorde en chans utvecklades spelet annorlunda. Jag förstörde det. ”

41.minut – Centret går från standardläget till bakpolen, där det drar ut benet på Krystufek. Men det har bara ett sidarnät.

Det finns fyra chanser i första halvlek, varifrån målet kan falla. Istället har Vysocina vunnit två mål.

Vad saknas? “Högre kvalitet”, säger Dvorak fortsätter: “Jag kanske hade det på sitt ben.”

Det är en kramp? “Jag tror inte”, säger han åter coach Ludek Klusáček och inte få panik “När vi tittar på statistiken Dvorak och han visade att målen ger kan”

Även om Jihlava under andra halvåret sjönk till 1: 2 Tack Kukolová sår, den andra en bättre chans att åtminstone kompensera kunnat skapa

författaren enda mål i Jihlava Vladimir Kukol tänker. “Vi måste bli effektivare.”

Tränare Luděk Klusáček tänker igen,” Om vi ​​fortsätter att göra så mycket nästa gång kommer målen att komma. ”

” Nästa gång ” på grund av en liga paus till 12 september. Det kommer att ta Vysočina till Andrs stadion, där en annan nyckel match kommer att hållas mot Olomouc.

I går kväll när alla duellerna inte spelades, gjorde Jihlava fyra poäng på 14: e plats. Och det är en ganska eländig position.

Börjar du, Jihlava, skjuta mål?