Ostrava är i början av säsongen i ruiner. Det har inga poäng eller kvalitet

Ostrava tränare Radomir Korytar varnade sina avgifter på standard situationer motståndare och skytten Milan Skoda.

Och resultatet? Skoda gjorde två mål, och även dessförinnan, bara 8 minuter, gjorde efter en hörna Voltr Hruby…

“Än en gång vi gjorde misstag i försvaret”, säger Korytar. “Vi förbereder oss för rivalerna och vi kommer att få samma mål. Vi var tvungna att skydda Voltra personligen. Det är obegripligt att ingen var där. De är individuella misslyckanden är systematiska fel. ”

Voltr neustrážil Kukec. På det andra målet gick Skoda över straffområdet genom Holzra. “Han hade en bypass på tunnelbanan,” klagade tränare.

Missnöjda fans som vanliga sånger uppmanar ägare Banik Petra Šafarčík att lämna klubben.Och för första gången ekade från läktaren, “Kukec ut!” Det var då kroatiska mittfältaren dåliga resultat kulminerade med ett pass på höger sida direkt vid foten av fienden. I slutet av den första halv präglades av en massiv folkmassa visselpipor.

Korytar redan i 35:e minut vägde Kukec lyckas. Och han handlade med pausen. “Han kom till mig för att ge honom en chans,” sa tränaren. “Jag tvingade honom, och i den andra halvan med sin prestation upp.”

Han skulle coacha Kukec på planen om han var bänk kvalitets ersättning? “Jag skulle ändra det,” medgav tränaren. “Men vi måste inse att Davor aldrig kommer att vinna personliga strider. Han är viktig för oss i slutskedet. Men det är inte fungerar som det ska, enormt förlora striden och inte, så måste gå.Men vi har ingen att ersätta honom. ”

Korytar men varnade för att Kukec andra spelarna fortfarande har hans förtroende. Slaverna gav det andra målet i 45: e och tredje 90: e minuten. “I de tidigare matcherna fick vi målen i 43 och 90,” sa tränaren. “Detta beror troligen från slarv.”

Bet attack kom

Ostrava coach bet assault kit. Men det var en elände. Hem kunde inte få igenom försvaret och gäster genom angrepp på den andra halvan till ännu allvarligare chanser.

“Vi har avslutats innan straffområdet”, erkände Korytar. “Och när vi var i straffområdet fick vi ett problem att komma igenom. Slavia har vuxit upp i Deli och Latka.När du tittar på våra karaktärer är det en sjuttiofemuttiofem meter. Även de andra slavarna är långa. . Men vi har inte rätt vikt att konkurrera tryckas kraft oss saknar Force Invaders typ av skada ”

Little hopp för Baník innebar Misaka mål efter 74 minuter till 1: 2. “Tyvärr var det för sent”, sa Patrik Mišák. “Vi hade spelet under kontroll, men när du får ett mål, så just nu är det mycket irriterande”, erkände oro om resultatet av Slavia anfallaren Milan Skoda. “Domestic andetag, hade en stor press, men lyckligtvis vi inte har fått något mål.”

Dušan Uhrin Jr., Slavia tränare, sade att under andra halvåret med sitt team drog i onödan. “Huvudsakligen en backup linje.Det fanns två misstag som Banik kunde straffa oss för, men lyckades för tredje gången, säger Uhrin. “Men de kunde ha bestämt sig på förhand Štohanzl eller Voltr, som inte passerade passet.”