Slovácko är inte bara Došek. Ett välstartat lag drar “den andra”

Två fria helger utan ligafotboll? Det lyser fläkt ofattbart lång tid. Anhängare av Slovakien skulle säkert inte ha något emot, men om den nuvarande ovanliga föreställande paus varade i ungefär…

“Kanske fram till maj. Och då ligan skulle kunna avsluta ordern, vad det är nu “, skrev han skämt till internet diskussionen en av fläktarna Slovakien.

Hans team tillhör fortfarande i ligatabellen andra plats med tio poäng erhållits.1-Ageless-Dosek-skott-Gola – så bra öppning fem omgångar Slovácko sedan återvänder till ligan under 2009, har inte

Vad är skyldig Slovácký enhet för en flygande start.? första </​​span> Ageless Došek mål och trettiosju

När förra säsongen två meter Libor halmtak gjorde sexton mål, med vilka han slutade trea i ranking Liga skyttar, beskrev det som hans “sista andetag”.

i april, firas redan trettiosjunde födelsedag, året han vill sluta, men i början av hösten, den fortsatta formen : först slå Dukla Prag hatt-trick mål bidrog till att dra på planen mästerverk av Pilsen, märktes även i seger över Pribram.Alldeles nyligen i Jihlava inte antas, hade sedan en straff, att göra mål det men representerades av andra.

“Om Libor var tvungen att spela alla matcher helt hundra procent, så det skulle kanske nu även köpt några från utlandet. Han fick lite juice, måste regenerera och sätta tillbaka den i klustret.Kanske det kommer att bli vanligare fenomen Libor är bara en del av vårt team, och även i Jihlava var inte riktigt toppspelare för oss är fortfarande mycket giltiga “säger coach Svatopluk Habanec

Michal Lawn avgått i sommaren Jablonec, Liberec Milano Kerbr. Samtidigt halvåret skadade Lubos Kalouda och hälsoproblem följa Šumulikoského mycket väl.

Även efter alla dessa förluster är fem medlemmar Slovácká insättning i början av säsongen fortfarande mer än konkurrenskraftig.I varje match, samtidigt avsevärt hjälper en annan spelare att göra mål var bara väntar ytter Jaroslav Divis (fast han kanske aldrig mycket chans alls).

“Cadre vi är ute efter alla förluster riktigt nära, men jag är glad att även killarna från bänken kampen för ligan chans “säger tränare, att förutom de förväntade stöttepelarna en motståndare Daníček överraskning, bör ibland Hlúpik och Smith vara

 dragningen var acceptabelt. En September ser inte så illa

Det här är också en viktig faktor, som Slovácko för en bra start på ligan är skyldig.Dukla Jihlava och Pribram, som slog Habancovi avgifter jämnt matchade dem. Och när du ritar Pilsen Slovácko gynnades bara en stor glädje och obehag Západočechů strax innan du byter tränare.

Från Slovácká därför nu verkligen inte förvänta sig högtravande uttalanden om jakten på troféer, för laget och spelet ännu idealet om en hel del saknas. Visa av inventarier – hemma Liberec, Brno och Bohemians hemma utomhus – men risken är att Došek et al. De kommer att vara i framkant av vinden i slutet av september.

Coachen Habanec men pekar i höstas, när Slovácko var på andra plats även efter den åttonde omgången, men sedan föll nästan i kampen om undsättning.

“Vi är i perfekt start igen.Men om du uppfyller vi falla tillbaka bordet “sade han.

” Om man i stället vi behålla den nuvarande strategi och hårt arbete och vi kommer att hålla sig borta toppen, det är bara rätt. “