Valenta: Jag visste att det skulle vara värt det eller bollen skulle flyga in i skogen

När ballongen sparkar, vanligtvis värt det…

mars: Slovácko – Teplice. Vackra mål på en frispark i krysset av målet

April: Ostrava – Slovácko.. Bingo 22 m exakt rätt goalpost

april. Slovácko – Liberec. Bakom lime stor morgon utan förberedelse i krysset av målet

maj. Slavia – Slovakien. .. Från frispark från 25 meter mål med hjälp av runda

Det här är en lista över mål slovácký mittfältaren Jiri Valenta förra säsongen

I lördagens vinna 2: 1 i Jihlava fortsatte

sprang 33:eminuters match Slovácko överlevt flera chanser att motståndaren och inte ställer alltför -. även Havlik sköt i ribban

I det ögonblicket, för kalk Valenta vilade i den reflekterade boll och vänster hand för att träffa exakt till galgen. Vackra ögonblick kommer säkert att vara bland de aspiranter för årets mål.

“Jag var inte sikta, jag ville bara träffa bollen och gateway. Jag tänkte att antingen kommer att vara värt det, eller skicka bollen någonstans i skogen. Det fungerade riktigt bra, är det återigen en trevlig mål “haft sedmadvacetiletého Valenta.

Bland målvakterna det är deras Tref avstånd berömda, som kulor men inför svårt.

” Trefil denna vackert. Tyvärr den här gången hände det mig.Kan jag gratulerar honom bara, inget mer “ryckte Jihlava målvakt Jan Hanus.

Slovácko från högländerna tillbaka glatt, men i en match ditt lag och erfarna svåra tider. Strax före pausen, medan Hlúpik mål besökarna fördubblats, men efter att ha återvänt från hytten sjunkit Kukol och Jihlava mer namotivovalo när målvakten Hanus fångade slováckému skyttar torrt gräs straff.

Opponent men bekräftade att det fortfarande i slutspelet beklagligt, mot Slovácko levde för att se endast den andra av årets mål.

“det var en helt onödig spik-biter. Jarda Divis kunde strax efter paus för att göra mål 3: 0, var det tyst, i stället fick vi en motattacker 2: 1Sedan dess har drivit oss Jihlava, beredd åt slumpen, “han insåg Slovácký Valenta.

Du vinner men att hålla en två veckors paus representant gå med balansen i tio punkter från de första fem matcher. I tabellen, de andra för Sparta, en poäng före Liberec och Zlin. “Starten av säsongen gjorde vi bra” berömde efter matchen tränare Svatopluk Habanec. “Vi får se om vi kan uppfylla och falla ner i tabellen, men om vi stanna kvar längre på topp, så det var lika bra. Vi ser fram emot tre veckor intressant hemmamatch med Liberec, men först hade vi på lördag väntar Cup i Slavicin finns en skyldighet att gå vidare “, sa tränaren.