Berbers metoder? Den lila nyansen, säger Vízek. Det är dags att byta, råder Hrubčík

Kovarik talade i en intervju att Berbr ett nätverk omkring sig “favorit” rättvisa, som alltid håller och att Damková under absoluta inflytande. Han stannade även över metoder som enligt honom, använder vice Association att upprätthålla inflytande, eller det faktum att människorna i Moravia uttryckt nedsättande som “asiater”.

Pressrum iDNES.cz upp i en opinionsundersökning av fyra svarande.Två medlemmar av den verkställande kommittén för FARC, Vlastimir Hrubčíka och zdeněk zlámal, tidigare representant Ladislav Magda torn och bagare, en talesman för gruppen Synot, vilket är den allmänna partner toppfotbollsturnering.

Så här Kovaříková bekännelse reagera

Vlastimir Hrubčík, ledamot i styrelsen för FARC

“jag blev förvånad, men enligt min åsikt att situationen i domarnas utskotts fångar. Jag påminde mig om det för ett år sedan och frågade mig själv som faktiskt styrde kommissionen. Det kan inte vara Fru Damkova, som är sju eller åtta månader om året på vägen.

Förra året när jag kom in i det, det var mer som bara de påpeka att något är fel.Nu tror jag att ordföranden Pelt att tänka på situationen och jag gav fifty-fifty sannolikheten för att någon förändring ska ske. Jag förväntar företrädare för ligan, som är den verkställande kommittén.

Det skulle vara Mrs. Damková Mr. Berbrem befann sig i självreflektion? Det tror jag inte på. Det måste finnas någons beslut. Vad som händer runt panelen av domare är inte optimalt. Det bör komma förändring. En ny man, nya kommittéledamöter, situationen kommer helt enkelt måste ta itu med ”

zdeněk zlámal, 1: e vice ordförande i styrelsen för FARC

” jag blev mycket förvånad.Men det är svårt för mig att svara, först måste jag med hela situationen noga bekanta. På tisdag, bara att jag går till facket och jag kommer att tala med Prime Pelt. Då måste vi ta lite åsikt, men jag skulle hatar att säga ännu vad som kan följa.

Jag kan bara säga att samtalet stoppade mig och eftersom uttalandet ligaklubbar för några veckor sedan alla var nöjda med både föreställningar av domare och verksamhet kommissionen. Och som tydligen Mr Berbr nedsättande uttalanden om personer i Moravia? Detta Jag var tvungen att le. Inom den verkställande kommittén av relationerna mellan de tjeckiska och mähriska medlemmar nyligen mycket bra. Det är viktigt att göra mer av det, vad är produkten utfall än en som säger.Diskriminerar inte mellan vem och där pull together ”

. Ladislav Vízek tidigare representant

“Jag läste konversationen och för att säga sanningen, jag blev inte överraskad alls. Berbers praxis…Vi vet alla det. Och det är därför jag måste säga att det inte bara är synd, men kanske också för oss, att vi inte gör något åt ​​det och vi är som får. Jag kämpade en gång, men jag var trött på det. Det är tufft: Tvätta händerna på Strahovs hand, de vet något om varandra. Vi kan bara hoppas på en revolution.

När jag var en delegat visste jag också hur Berbr fungerar. Till och med då hade han sin “dödsgrupp”, en grupp domare som klippte den.Och jag känner att i lägre tävlingar är det ännu värre. Någon köper en plats i första klassen…Och Berbra är alla rädda, de är rädda att han skulle förstöra dem om de gick mot honom. Det är precis vad Kovařík säger: rädsla, dashing, bara violettens lila.

Den enda chansen är att avskeda fru Damkova från domarechefens chef, så att Berbr inte kan utöva sitt inflytande över henne. Men om det kan hända, kommer nästa generalseminarium att visa det. Kanske kommer människor inte längre vara rädda. Det kommer aldrig att bli helt rent, men det kommer åtminstone att återhämta sig. Låt den vanliga mannen tro på det.

Att Berbr eller Damk skulle ge upp det, jag förväntar mig inte det. Det är kul, de har många människor där nere. Berbr, tyvärr leder Damková, rådgör tillsammans där domarna skickar.Det är uppenbart att hon alltid nickar vad hon kan göra. Han är farlig och metoder som används i det förflutna, glömt ”

Magda Pekařová, talesman för gruppen Synot den allmänna partner av högsta konkurrens:

” Liknande fall vi uppenbarligen inte njuta och inte bidrar till rykte tjeckiska fotboll. Vi tror att FAAC: s ledning kommer att grundligt undersöka frågan.Samtidigt är vi helt klart anser att liknande tvister inte kunde lösa aktörerna genom media, men genom de behöriga myndigheter eller personer som objektivt kan bedöma situationen och lösa. “