Judith Petricov på MS slutade efter andra omgången, inte tillräckligt för den unga mongolen

“Det är mer än VM, men naturligtvis jag ville ha mer när det är en händelse som är en gång om året. Särskilt vem vet hur många världsmästerskap jag ska titta på? Det är synd att sluta så snart “, sa tjugonio Petrikov.

“Men det är en bra inträde i OS-kvalificering, framåt för att stanna, men nu har jag inte bryr sig för mycket, snarare jag beklagar förlusten”, tillade han. Startsidan

Guldmedalj tilldelades hem Yeldos Smetov favorit, som slog en annan kazakiska Rustam Ibrajeva närmast möjliga skillnad Sido.Bland kvinnor som väger upp till 48 kilo, försvarade hon den argentinska titeln Paula Pareto, som också gjorde den japanska Harun Asami till straff.

I första omgången rådde Petricov klart till cypriotiska Herodotus Kelpis när han snart gjorde wazari och såg på matchen. “Jag var ganska bra att bryta upp, vilket var avgörande. Jag vann en titt, “sade Petricov. Efteråt gick bara 19-årige Tsendochir, som debuterade vid VM, efter honom. Efter den första klappen drev han Petrikov i hörnet och kastade sedan honom på ipon. “Jag försökte få lite ombord, men han var helt under kontroll.Trots att han hade ett straff för passivitet, men då gjorde jag ett misstag i hörnet när jag pressade min motståndare för att inte straffa för kick-outs, och han använde det mycket, “kommenterade Peters unga rival. och en erfaren tjeckisk domare överraskade hur hans motståndare blev mognad trots sin unga ålder.

“Jag har en anledning att stå vid hur han kan bli så tvättad vid 19 års ålder. När jag tittar på våra juniorer är det himlen och säckröret. Förmodligen kommer det att vara tillvägagångssättet, de unga vill antagligen inte träna så mycket som dessa asiater. Det finns inga unga pojkar som skulle ha blivit rumpa på det här sättet, “tillade Petricov.

Astana-mästerskapet fortsätter till söndag.Det finns sex andra tjeckiska spelare inklusive Lukáš Krpálek, som kommer att försvara guld på 100 kg på lördag.