Kommer till en match Kolocová vs. Sluková? Republikmästerskapet kommer

“Jag är säker på att det var inget trevligt” misstänker Kolocová att mästerskapet kommer att spelas med Hana Skalníková som samlades för resten av sommaren inhemska turneringar.

Deltagande puffar med sin nya lagkamrat Barbara Hermann men hittills inte säkert, det beror på hur de ska gå till grandslam i Polen. . Senast i början av ett beslut torsdag

Turneringen kommer att äga rum på två platser: fredag ​​och lördag program i komplexet Hamr Zabehlice i Prag, söndagens semifinal och final i den mobila domstol framför Center Černý Most. Mellan män och kvinnor ombord sexton bästa tjeckiska par prispengar i båda kategorierna är satt till 60.000 kronor.

The Championship lockade en kvalitet rösterna.Bland kvinnor, utöver dessa styrelser volleyboll och Martin Bonner, tidigare lagkamrat Hermann, som lades på denna turnering tillsammans med Caroline Řeháčková. Visas och erfaret team av Sona Novakova, Lenka Háječková eller Nakládalová Sarka och Eliska Gálová, nyligen vinnare av Super Cup.

“Om Margaret anländer med Bara, kommer att vara den största favorit deras. Annars Nakládalová gallerna, Novakova Háječkovou och jag hoppas att vi också “, sa Kolocová.

Huvud stjärnor av män bör vara medaljörer från europeiska spel Premysl Kubala Jan Hadrava eller Robert Kufa Jan Dumka, mästare Super Cup.Både deltagande utan också beror på resultatet i Grand Slam-turnering i Polen. “Eftersom jag måste säga att jag hoppas kommer inte att delta i mästerskapet”, sa han med ett skratt Kufa, deltagande skulle ha hade besegrat ett bra resultat vid turneringen i Olsztyn.

Förutom de stjärnornas namn lovar mästerskap och ovanliga landskap. Innan Center Černý Mest växte upp mobila domstolar och finalen på söndag kommer det att hållas under artificiell belysning. “Jag har förmodligen inte upplevt detta i Böhmen.Förhoppningsvis söndag kommer att delta aktivt, “hoppas Kolocová.

Varför flesta Black? “Vi ville föra människor till sporten och sporten till folket”, säger Vít Marik, ordförande i organisationskommittén. “Det är därför vi gav de bästa turneringarna i Černý Most, där en dag passerar 30.000 personer.”

Arrangörer planerar också att packade program av händelser skicklighet och kunskap priskonkurrens eller dansföreställningar cheerleaders. “Något som beachvolley är inte alltför upplevt” lockar Marik.

Republiken mästerskapet spelas utan förbehåll, systemgruppen springa till två förluster. Semifinalerna kommer att äga rum på söndag från 11 am finaler på samma dag från 18:30 (kvinnor) eller 19.30 (män). Ingången är gratis.Titelföreningen kommer att sändas av tjeckisk tv.