Hero of Bohemia: Det är svårt att tro att efter alla chanser slutade spelet noll

“Det var ett av de spelen när jag alltid var i rätt tid på rätt ställe, och i de svåra ögonblicken hjälpte jag laget. Svårt att tro att efter alla dessa chanser slutade matchen noll-noll “citerade Cech Arsenals officiella hemsida.

trettiotre tjeckiska målvakt var dohrávce i måndagens tredje omgången av den engelska League oöverstigliga. Han har utfört några toppåtgärder och en mirakulös. Främst tack vare honom avslutade matchen Arsenal – Liverpool 0: 0.

Den bästa tidpunkten för tjeckiska gömd i slutet av första halvlek. Härrör anfallaren Christian Benteke fick till mitten gate pass som fick missade försvarare Gabriel Paulista.Tryck bara på. Det här är det ögonblick då Liverpool-tränare Rodgers höjde händerna över huvudet…men endast tjecker hoppade på sin vänstra hand och sköt ett mirakulöst skott på hörnet. Ett ovanligt förfarande som du kan titta på i den bifogade videon.

“Vid dessa tillfällen måste du vänta på rätt ögonblick, du får inte gå direkt till marken. När bollen gick över Gabriela visste jag att jag var tvungen att bli snabb och jag var också lycklig “, förklarade han.

Han försökte inte Liverpool för ryggen. Till exempel missade Philippe Coutinho fingrarna på polen.

Den misslyckade matchen mot West Ham, när det tjeckiska landslaget två gånger skadade, är ett förflutet.Nu pratar du om den tjeckiska gala-showen!

“När du kommer till en ny klubb vill du börja bra. Inte som jag mot West Ham. Efter matchen gick jag tillbaka till jobbet och försökte arbeta med mig själv. Den här gången var jag alltid på rätt ställe, säger tjeckiska. Hans team förbättrades efter pausen. Under första halvlek kunde han vinna flera gånger, Arsenal var i andra halvlek. Men som Tjeckien också lyste Liverpool målvakt Simon Mignolet.

Arsenal har efter tre rundor bara fyra poäng. “Vi upplever inte introduktionen av säsongen vi vill, men jag tror fortfarande att vi har bra spelare. Laget har potentialen. Jag tror att det här laget har mycket att spela i ligan.Vi har bara fyra poäng, men vi har många saker att göra. Och från dessa kan vi studsa. Det finns fortfarande trettiofem matcher som väntar på oss, så det finns många punkter i spelet, “tillade Böhmen, matchens hjälte.