Lag med de mest formidabla attackerande tripplarna säsongen 2019/20

Lag med de mest formidabla attackerande tripplarna säsongen 2019/20 Få människor gillar att titta på fotboll, där försvaret råder över attacken, och poängchanser inträffar inte mer än en gång var halvtimme. En mer dramatisk och spännande intrig är duellen där båda lagen spelar på motsatta banor och försöker göra poäng mer med all sin kraft än motståndaren. Om i sådana lag framöver finns fotbollsspelare på toppnivå, är showen nästan garanterad för tittaren.

Idag talar vi om de europeiska lagen som har de mest formidabla tre framåt (inklusive flankerna).

Låt oss börja med ett team som historiskt älskar attacker och höjer det till en kult. Utan ”Barcelona” skulle allt material som ägnas åt modern fotboll och attackerande åtgärder antagligen vara underlägset. Det är inte förvånande att under varje säsong är “blaugranas” de som skapar mycket problem framåt för att försvara rivaler, och också tillåter fans av Barcelona att glädja sig så ofta som möjligt, vara på tribunen eller på TV-skärmarna.

Efter att ha lämnat teamet från Neymar placerades satsningen på fransmannen Dembele, men han kunde inte helt ersätta brasilianeren. Därför gjorde Blaugranas ledarskap i sommar en hög skyttel, undertecknade Antoine Griezmann från Atlético. Nu är det katalanska teamets framtrio imponerande – Messi, Suarez och Griezmann. Den första i det sista La Liga-dragningen gjorde 36 mål i 34 matcher, det andra – 21 mål i 33 matcher, det tredje – 15 mål i 37 matcher. De totala 76 målen endast inom ramen för det nationella mästerskapet i det sista dragningen talar om den här enorma potentialen. I teorin borde inga speciella svårigheter med dess implementering i verkligheten uppstå, för nu gjorde Suarez och Griezmann 2 mål i början av mästerskapet. Men ett visst problem är att de faktiskt är spelare i samma position, varför Valverde måste använda Antoine på flanken för att hitta en plats för alla sina attackerande stjärnor. Det är sant, Messi spelade bara en halvtimme denna säsong på grund av hälsoproblem, efter att ha ersatt Champions League-match mot Dortmund Borussia. Hur börjar denna trio tändas när argentinern kommer att ha god hälsa, för närvarande återstår det bara att spekulera …