MANDAG: Baros är ett lamm mot Duric. Domare, skydda spelarna!

Derbys Prag “S” är extraordinärt när det gäller tradition, rivalisering och atmosfär. Synd att den här gången inte var extraordinär fotboll. Trots att det inte finns något som tråkig fotboll framför en utsåld stadion, tror du? Det fanns också en straff för slaven Traores hand i väggen. Jag blev förvånad över hur tydlig domare Ardelean var tydlig. Han väntade inte på videon, det är så det borde vara. Jag tittade på videon upprepade gånger och jag anser att straffet är strikt. Traoré hade inte en hand bort från kroppen eller över huvudet, utan framför huvudet, som han förmodligen annars skulle få bollen in. Men regeln om lös hand kan tolkas annorlunda varje gång, vilket gör det svårt att bedöma. Jag skulle inte blåsa straff.Och Ngadeu skulle inte avsluta armbågen efter en foul.

Säker lycklig dess bättre form för att bekräfta förtroendet för European League, där det växer i det europeiska laget. Det hände inte.

“Slavia är i en mycket bra form, men jag säger fortfarande att vi har ett mycket bättre lag,” sade Spartans tränare Zdenek Sasnyny efter röran. , Jag säger självförtroende! Nu för att bekräfta det i europacupen. Eller åtminstone i ligan. Det jag är mest ledsen med derby är de ogudas rasistiska rop. Det finns inget du kan göra åt det?Förhoppningsvis kommer detta att förändras och derbyet kommer till sidorna med främmande vass främst på grund av idrottsnivån.

Duric kortslutning

Tjeckien förde också andra viktiga händelser som definitivt inte borde försvinna mot bakgrund av slaget vid Sparta och Slavia. Framför allt kortslutningen för försvararen Dukla Ján Ďurica. Han hade inte en dag mot Jablonec, han spelade dåligt, men misstagen på planen är inget emot slipen, som han slog ut mittfältaren Lukáš Masopust fram till slutet av hösten (skada i sidledbandet i knäet). Utan respekt för motståndaren, för mannen. Fotbollsskor först som en släde. Jag förstår inte att domaren Nenadál bara tog ett gult kort.

Råspel måste straffas noggrant, spelarnas hälsa måste skyddas mycket bättre än det är i den tjeckiska ligan.Annars ska intelligent Ďurica, som antagligen redan är ledsen, få en flastr. Detta var en otäck operation jämfört med att bränna Milan Baroš för att ha hoppat in i Souček mycket farligare.

Plzen fick stå inför andra straff (vi tittar fortfarande bara på människor ibland) – han har gjort mer.I Bohemians match med Teplice, som överskred alla, inklusive Derby, var målet att inte betala ett mål från Teplice för Hora offside.

Om vi ​​var noggranna bör till och med den första straffen, som målvakt Hruška fångade Fleišman (förresten riktigt underbara gruvförstärkningar), upprepas på grund av hans för tidiga körning. Men det händer sällan, domare har inte “bollar” som liknar bedömningen av spelarens håll i tröjan i kalk i vanliga situationer.Han delade nio gula kort, men han var till stor del ansvarig för det. Dessutom satte han sig lite tid och spelade inte längre än fyra minuter, inte ens för behandlingen av domaren.

”Jag vågar säga att nettotiden kanske inte har inträffat ens 50 procent. Då kan ett lekfullt spel till och med starta spelarna, ”Olomouc-tränare Václav Jílek gillade inte att ligga i Opava. ”De tog tid. Det är inte ett sätt att gå vidare i tjeckisk fotboll.

Skyllas av en personlighet i ligan

och Opava Matador Pavel Zavadil, men framför allt sprang han mycket och passerade målet. Du skulle inte gissa fyrtio. Efter matchen gratulerade jag honom och föreställde mig hatten. Det finns ingen större personlighet i ligan. Jag beundrar hans känslor på planen.Du kan se hur han älskar fotboll, hur han hatar nederlag.

Stoper Marián Čišovský firade sin 39-årsdag. Personlighet förblir också utanför lekplatsen och tapper modigt en allvarlig sjukdom. Han stöds också av Association 28, som har skapat ett öppet konto som han kan bidra med (kontonummer: 2828282828/0300).

Mot detta finns det ingen obehaglig skada på Pilsen-anfallaren Michael Krmenčík, som slet korsbåndet i sitt vänstra knä och har efter säsongen. Det är synd för honom, Pilsen och representation. De som är intresserade av Krmenčík erbjöd lyxiga 200 miljoner CZK.Oavsett de skador som inte kan förutses, trots att fotboll nästan är ett mål, skulle mästerskapet Pilsen sälja det förra säsongen, då det fick tillräckligt med bly och investera i ersättning.

Spel förstör främst den tredje ligan övningar i den tjeckiska fotbollsliga ligan (CFL). Fler våghalsar måste läggas till. Hur många gånger du smällar i vattnet och ibland till och med lite ur dammet.

Tjeckiens tredje högsta tävling förstör främst satsningar på antalet mål i utländska satsningar. Spelare tjänar pengar.I en intervju med MF DNES i januari sa Francesco Baranca från Federbet att de hade upptäckt över femtio potentiellt drabbade matcher i de tredje ligorna och juniorligan på bara en halv säsong. Problemet är ulmande och kan förstöra semi-amatörfotboll. Spartaner, slaver och nationens tredje hälft.