Paris har länge dolt sina ambitioner att vinna Champions League

Jurgen Klopp och ledningen för “Liverpool” lyckades samla i laget en utmärkt tre av attackerande artister, som bokstavligen personifierar det aktuella spelet “rött” framöver. Under säsongen före sist, som visade sig vara premiär för Salah i England, blev egyptiernas föreställningar en riktig uppenbarelse – han gjorde 32 mål i 36 matcher. I Premier League 2018/19 minskade Mohammeds prestanda något, men han kunde fortfarande göra mycket – 22 mål i 38 matcher.

Ledaren för den “röda” attacken förra säsongen var Sadio Mane, som gjorde samma 22 mål som Salah, men för detta behövde han spendera två matcher mindre. I det nuvarande mästerskapet i England har båda afrikanerna redan gjort 4 mål i 5 matcher, som fortsätter att visa otrolig form och poängsikt. Mot denna bakgrund ser prestationen för Roberto Firmino, som agerar i den centrala attackzonen, inte så imponerande – förra säsongen gjorde brasilianeren 12 mål i 34 matcher, och i år – 2 i 5. Firmino gör dock en enorm mängd grovt arbete, vilket gör att hans flankpartners Känn dig mer bekväm och mer säker. Vad det än var, men till stor del tack vare dessa fantastiska tre vann Liverpool Champions League 2018/19, och den här säsongen kommer de definitivt att försöka svepa till den efterlängtade titeln på mästaren i England, utan att glömma, naturligtvis, om uppgiften att bevara “kronan” pan-europeisk ledare genom ännu en seger i Champions League.

Paris har länge dolt sina ambitioner att vinna Champions League. För detta inbjöds attacktitaner som Mbappe, Cavani och Neymar till laget på en gång. Den senare kunde tyvärr inte spela mycket förra säsongen på grund av hälsoproblem, men hans genomsnittliga prestanda är fortfarande på toppnivån – 15 mål i 17 matcher.