REAL: Gareth Bale – Karim Benzema – Eden Hazard

Idag tror många att avgången av Cristiano Ronaldo har blivit kanske det viktigaste misstaget för ledningen för Real Madrid under de senaste åren. Förmodligen av detta skäl ville Madrid-teamet i sommar skriva under en toppspelare i attacklinjen, vilket kan stärka laget och återföra det till sin tidigare nivå. Nykomlingen till Real Madrid var förledaren för Chelsea Eden Hazard, som nu har allvarliga förhoppningar i Spaniens huvudstad.

I början av säsongen återvände Gareth Bale, en gång ansett som okontrollerbar, till truppen. Trots rykten om inte de bästa förbindelserna med huvudtränaren för teamet Zinedine Zidane, kommer valen in i fältet och ser i princip inte på honom som ett främmande organ, som hänt ibland tidigare. I det nuvarande La Liga-dragningen har Bale redan gjort 2 mål på tre möten – kanske inte så många som vi skulle vilja, men detta är också en mycket bra resultatindikator, särskilt sedan Gareth förra säsongen gjorde bara 8 exakta träffar i mästerskapet i 29 spel.

Benzema har varit och förblir den främsta slående styrkan i Real Madrid. Om fransmannen i La Liga 2018/19 hade 21 mål i 36 matcher, har nu Karim redan 4 tillgångar i 4 matcher. När det gäller Azar, som Messi, tillbringade han bara 30 minuter i La Liga, men förra säsongen i den engelska Premier League samlade belgieren 16 mål på 37 möten. På tal om Madrid-trojka för att attackera fotbollsspelare, är Vinicius Junior inte heller att nedsätta – brasilianeren, som fortfarande anses vara en av de mest lovande spelarna på planeten, kan ersätta en av de indikerade trioen under säsongen om han kan visa sin fulla potential. Åtminstone på papper är chanserna för Vinicius mycket bra, men vi får se hur det går …