Ytterligare en kraftfull finish i Olomouc. Vad gjorde jag med honom, frågade tränare Jílek

Olomouc-fotbollsspelare spelar en dålig standardsituation och Opava-snabbtränaren Joel Kayamba drar en tre-till-en omnummerering-inställning under de senaste sekunderna. > Whack! Den enorma målvakten Miloš Buchta når bollen förgäves. Sternstrålen. Exit. 2: 2.

För Žídka et al. Särskilt bitter slutsats, för strax innan, i den 89: e minuten, ledde Olomouc-anfallaren Martin Nespor närbild med starkt Sigma-tryck och jämför. ”En centimeter saknades. Det är vår dumhet, för tredje gången i rad förlorar vi matchen på 90: e minuten. Men vi måste vara rättsliga och erkänna motståndarens styrka, ”tilllade flodhästen Tomáš Smola.Minut av veteranen Zavadil från hörnsflaggan så smart att bollen spratt av låret in i ribban och det var en chock.

Opava ledde i Olomouc redan 2: 0. Den omedelbara manövreringen av Olomouc-tränaren Vaclav Jilek var misstänksam: han drog ner spåraren Štěrba och skickade mittfältaren Jiří Texl till matchen, som gjorde de två senaste matcherna som joker. Sigma använde det katastrofala scenariot för tredje gången i rad. Hon omgrupperade linjerna i tre försvarare och inandades till en kraftfull vändning. Medan för en vecka sedan i Karviná kom det ut helt och det var en seger 3: 2, på lördagen tog Hanaci poäng.Det var inte tillräckligt med tanke på Žídek.

“Jag vet inte vad jag har gjort med någon att jag har kämpat med en sådan nervstam nu,” suckade Jílek. ”Vi ville göra full poäng. Slutligen skulle det hjälpa oss att komma till mitten av bordet. Men om du tappar 0: 2 måste vi bara ta poäng. ”

Tolfte Sigma gjorde mål för fjärde gången i rad, Opava kunde hoppa om hon slog henne. Den tidigare mittfältaren i Olomouc David Kobylík trummade blått i kitteln i kitteln. Centrum flög in i den kalk som försvarade Opava.

Texl träffade tvärstången, Plšek och Dvořák fångade Šrom. Slezans tränare Ivan Kopecky kastade sin kappa. “Jag svettade snyggt, min motståndare var under tryck.” Zidek nickade. “Sigma ändrade layouten och hade mer utrymme i regionerna.Det är ett kvalitetslag, vi har motstått länge, men hemma spelar de en mycket bra kombination fotboll även i fyra backar, nu gör de det så här. De har fler spelare på övervåningen och de är smarta killar. ”Smola trodde att de skulle straffa det riskabla spelet Sigma med en tredje hit: Vi visste att om vi får bollen på Kayamba och går en-mot-en, kommer det att vara en chans. ” enorm ansträngning kunde inte tillfredsställa.Det var mer ett kaos.

Dessutom stickade Buchta fortfarande Kayamba och Smoly-solo. Rena mål!

Mer SIGMA spelade under sina funktioner; dirigent Houska famlade, Pilař på vingen var bara intresserad av villiga fall. Men kontaktsåret från säsongsskytten Veprek, som lämnade en studsande boll från volleyen bakom kalk till galgen med sin vänstra hand, var hisnande. Vid 33 fick han bara ett andra ligamål. ”Jag vet inte ens om han någonsin slog en ballong så rent. Underbart mål, ”sade Jílek.

Matchen hjälpte inte av Příhoda, som dumade spelet okänsligt, och sedan var det allt. Olomouc Bek Sladký halkade ner ett aktivt Zapalec-slip och garvade honom från lungorna.

Matchen hade allt.Även ryck, ”blinkade Blink. ”Det var ett bra jobb, varje kamp var full. Men vi skakade hand efter matchen, sade Žídek.

Händelsen gällde ett gult utslag med ett nio kort. Han var utan kontroll över striden för länge sedan.

För att inte tala om bara en fyra minuters inställning, även om läkarna hade behandlat honom länge med en laceration. ”Det var mycket teatralitet. Jag vågar säga att nettotiden kanske inte har hänt ens 50 procent. Då kan ett lekfullt spel till och med starta spelare. ”Jilek tyckte inte om att ljuga av Opava. ”De tog tid. Det är inte ett sätt att flytta tjeckisk fotboll vidare. ”