Budějovický Nouza: Vi har ett bättre lag än förra året. Men namnen vinner inte matcherna

Enligt angriparen av Tomas Nouzs elitbildning finns det fortfarande utrymme för förbättringar i träningen. “Sammansättningarna förändras fortfarande, men det går långsamt närmare att starta ligan.Vi hade några skador och sjukdomar, men pojkarna kommer långsamt in i klustret. Vårt spel är inte optimalt ännu, “Emma pekar ut, och han måste själv gå från början av sommaren. “Jag mår bra, jag tog antibiotika för kärlkramp, men det var en fråga om veckan”, försäkrar den mest produktiva spelare förra Major League säsong.

spelar fortfarande har även en trekant, där Nouza bordade kaptenen Josef Straka och Martin Herman.

“först var jag sjuk jag att Martin hade något att göra med knäet och fram till nu går vi alla tillsammans på isen, så vi kommer säkert att spela. Speciellt måste vi träna kraftspelet.Jag skulle inte säga direkt att vi inte gå, men vi har en riktigt nenatrénovali powerplay ikväll och fatta beslut “säger Tomas akut

måste bevisa och kämpar

Sommar tog några matcher i beredningen av ovanliga klassiska slagsmål en på en. Budweiser Luke Cross hade en kamp med en spelare i Kladno och Jakub Suchanek zaboxoval match på Brno.

“Jag tror inte att matcher där de prejar var något nervös. Men det finns många spelare här och omkring oss som vill dyka upp och slåss för platsen. Efter min mening, när det är en rättvis duell, varför vänd dig inte om.går också titta på beredningen av en massa människor och åskådare bråk bara ha roligt “, sade han en nödsituation.

I den sista förberedande match Motor förlorade på söndagen framför mer än fyra tusen åskådare med ryska Chabarovsk, som spelade KHL. En sekund före slutet av den tredje perioden tog han det inhemska hoppet för den försvarande försvararen Zub.

“Jag tycker att det var en intressant jämförelse. Våra unga killar försökte hur det var att spela med KHL-laget. Khabarovsk förmodligen inte den starkaste lagtävling, men jag är glad att vi har honom att spela, “njuta av angriparen.

Idag från 18 timmar styrelse södra Böhmen i Jihlava tredje matchen i den regionala Cup, som de leder. Torsdag i Kladno. “Det är klart att vi kommer att vilja vinna cupen som förra året,” sa Nouza.Önskar honom kan fungera, montering, enligt honom starkare än föregående år.

“Ledningen under sommaren gjorde allt för att få bra mančaft. Jag tror att vi har ett bättre lag och bättre spelare än förra året. Men se upp, de namn du inte vinner, kommer kvaliteten att dyka upp på isen “, skrattar han.

På tisdag 1 september spelar Budweiser Motor Trebic och sommarträning avslutas med Jihlava hemma, i torsdag, den 3: e september. Onsdagen den 9 september då Premier League startar.