Ryska hockey betalar två miljoner dollar för spelarna efter VM-finalen

Sborno förlorade mot Kanada hög 1: 6, varefter spelarna och förverkligandet laget bestämde sig för att lämna isen innan nationalsången ceremonin. De tog omedelbart en våg av kritik; Till exempel chefen för IIHF Rene Fasel kallade dem upp för en stor besvikelse och förhandlingar samtidigt betraktas som en bristande respekt för rivaler.

“Under 29 VM där jag var personligen närvarande, inget av detta har hänt. Det ryska laget har gjort är helt oacceptabelt.På isen under spelets gång allt kan hända, men bristen på respekt för rivaler efter avslutad vi inte kommer att acceptera “, säger Fasel i maj.

IIHF meddelade också att det har begärt ett förtydligande av den ryska sidan, och allt kommer att lösas disciplinära kommission.

Chefen för den ryska hockey Vladislav Tretiak incident kallade det en olycklig tillfällighet och ett misstag av arrangörerna, som spelarna öppnade dörren från isytan att mixzóny och de tog detta som en signal att lämna.

I meddelade juni Sborno ledningen att det var ett misstag, särskilt tränare Oleg Znaroka och General Manager Andrew Safronova

missförstånd inte, säger IIHF disciplin~~POS=TRUNC

” kommissionen anser att det var ett olyckligt missförstånd.Ryska spelare och förverkligandet laget lämnade isen efter en kort diskussion mellan kaptenen och några ryska tjänstemän och efter en tydlig gest av kaptenen “, sade hon dock IIHF i ett pressmeddelande.

Enligt TV-bilder Innan du lämnar spelarna pratade lagkaptenen Ilya Kovalchuk representanter och instruerade sedan spelarna att lämna isen. Vid överföring guld kvar på ytan av endast sex i täten med stjärnor Alexander Ovechkin och Jevgenij Malkin, utan även de för nästa utmaning då is kvar.

Den ryska versionen av representant IIHF vägrade eftersom Sborno har lång erfarenhet med hur de slutliga ceremonierna ser ut.Disciplinnämnden betonade också att ett sådant beteende inte kan vara en av stormakterna i världen av hockey och arrangör av VM nästa år.

Den ryska federationen hade en chans mot beslutet inom sju dagar för att överklaga, men dess ledare har meddelat att det kommer inte att göra det. “Den ryska hockeyförbundet accepterar straffet och kommer inte att överklaga. Återigen, dock vill understryka att beslutet att lämna isen inte motiverades av elakhet eller försöker förolämpa motståndarlaget “sade företrädare för unionen på den officiella hemsidan.

” Jag tror inte att detta straff är för FHR (Russian ishockeyförbundet) på något sätt signifikant. Men det faktum att vårt lag var den första som begick en sådan sak kommer alltid att skrivas i historien.Viktigare än den fina moraliska konsekvenser “ryska medier citerade Vyacheslav Fetisov, KHL management medlem och tidigare minister av idrott.

” FHR måste bestämma sig om att åberopa, men enligt min mening har det ingen betydelse. Snarare borde de tänka på att göra något, hur det kommer att påverka. För spelare inte lämnar arrangörerna, men ledningen “, säger Fetisov, som ledde den sovjetiska laget under många år som kapten och har på sin meritlista en rad triumfer.