Varför skickade de Zach till gården? De skapar inte chanser och förlorar puckar, säger tränaren

I stället för att hålla honom i första lagets ersättare, skulle vi hellre skicka honom ner för att spela. Devils-tränaren John Hynes har också använt det pålitliga skälet till att NHL-lag ofta förklarar att flytta spelare ner en nivå. Det är vad vi ber Paul att göra, ”sa Hynes. Möjligheten att låta 21-åringen sitta bland ersättarna verkade inte rätt för honom. Men vi vill att han ska spela och få mycket utrymme.Han måste spendera mycket mer tid på isen i olika situationer för att återfå spelets självförtroende, ”tilllade New Jersey-tränaren. Quenneville. I början av den tredje perioden spelade Zacha med försvararen på bakkudden, efter att sicksacken erbjöd en puck framför målet och Studenič tvekade inte till slut. ”Han måste vara starkare på pucken. Han är en stor och stark spelare, han skridskor bra.Han borde använda mer, ”önskade han tränaren innan Zachs första spel på gården.

Medan Zachs åtgärder mot Lehigh Valley inte vann, var det i slutändan vad de ville se honom i New Jersey: aktivitet i den offensiva zonen, där han inte onödigt skulle förlora sitt blad.

Hynes han skyllde också infödda för att förbereda små chanser. ”Han är inte i lovande positioner. Djävlarna utarbetade Zach från sjätte 2015, så efter två hela säsonger på NHL är hans flytt till gården en överraskning.

”Utkast är som ett bröllop.Därefter börjar det verkliga livet, ”jämför Hynes och tilllade att utgångspositionen betydde ingenting för honom. ”Du måste tjäna din plats. Och att regelbundet komma bland de bästa är något. ”