Bästa betting bonus

Långsiktiga resultatstrategi

Ett sådant system är idealiskt för nybörjare och människor som arbetar för framtiden. Samtidigt krävs inte djup kännedom om basket. Allt du behöver göra är att filtrera ut matcherna som slutar i övertid och se vilka klubbar som överför spelet till den extra perioden mest. Koefficienten för sådana matcher kan variera från 7-8 till 12-14, beroende på den specifika bookmaker. Vanligtvis är vinsten för sådana matcher 17%. Taktiken passar bäst för långsiktiga perspektiv. Förutom vadslagning på ledarna i övertid kan du också välja par vars rivaler är lika stora i styrka. Det är värt att notera att strategin är nästan perfekt för NBA-mästerskapet, där ytterligare 12 minuter inte är ovanliga och förekommer med avundsvärd regelbundenhet.
Basket Express Bete wp0708_080414_1200

I detta fall spelas huvudrollen av statistik, och alla andra detaljer är traditionella. Här kommer spelarens lycka och analytiska talang. Den bästa varianten av koefficienten, vilket är värt att spela – 1,4 eller 1,6, men inte mer. Alla valda matchningar kombineras i par för att öka multiplikatorn och ett uttryck läggs på varje duett. Tre av fem gissade resultat eller andra händelser är lönsamma bästa betting bonus, så denna turversion rekommenderas till alla lyckliga och analytiker.
Författarens strategier

Många kända spelare har länge blivit rika tack vare insatserna, har utvecklat egna system och strategier, bland annat för att satsa på basketbollsspel. Den största skillnaden i denna typ av strategisk plan är innovation och ett nytt utseende på den klassiska utvecklingen av händelser. Nackdelen är att sådana räntor uppfanns, utgående från de intellektuella parametrarna och andra viktiga element i en person, och en annan kanske inte är lämplig.
Strategi – Korridorer

Det här alternativet möjliggör övervakning av flera bookmakers omedelbart för förslag till vadslagning på den så kallade “Total”.