Unibet fogadás bónusz

Leicester City asszisztensvezetője, Craig Shakespeare, hogy részmunkaidős pozíciót töltsön be Angliában, mivel Sam Allardyce továbbra is épít a hátsó Unibet szobájában, a Premier League bajnokai bejelentették.

Allardyce elfoglalt alakítja a személyzetét, beleértve a korábbi Bolton asszisztensét, Sammy Lee-t, valamint Martyn Margetsont, aki Wales-től kapta meg Unibet fogadás bónusz kapusát. A Guardolának köszönhetően Joe Hart elhagyja Manchester City-t. További információ

A Shakespeare leicester-i felelőssége változatlan marad a nemzetközi Unibet szünetek során összekapcsolódik Angliával, miután nyáron befejezte az Uefa Pro Licencét.

„Nagy megtiszteltetés és kiváltság, hogy megkérjük, hogy dolgozzanak az angol csapatsal, és hálás vagyok mindkettőnek az FA és a Leicester City mindenki számára hasznos megoldást találni ”- nyilatkozta Shakespeare egy nyilatkozatban.

„ Teljes mértékben elkötelezett vagyok a Leicesterben betöltött Unibet bonusz szerepem mellett, és hogy segítsek a klubnak a legutóbbi sikereihez.Annak érdekében, hogy ezt megtehessük, miközben az Anglia csapatának előremozdítására is törekszünk, nagyon izgalmas kilátást jelent. hosszútávú.Azt mondta: „Ez egy csodálatos alkalom a Craig számára, hogy a legmagasabb Unibet szinten fejlessze edzői tapasztalatait – a tapasztalatokat, amelyek végső soron előnyösek lesznek a Leicester City számára.

„ Craig professzionalizmusa és elkötelezettsége példaértékű, és tudom az Angliával a nemzetközi ablakok során kifejlesztett tapasztalat gazdagítja a munkáját, amit Unibet bónusz velünk naponta végez.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen központi alakja a mi futball-operációnkban úgy döntöttek, hogy biztosan kitűnő hozzájárulást jelentenek a nemzeti Unibet online csapatunk fejlődéséhez. ”

Anglia a Trnava-ba utazással kezdődik, hogy Szlovákiát játsszon egy 2018-as világbajnokságon Szeptember 4.. Shakespeare először augusztus 29-én, hétfőn csatlakozik az Angliához.